Korsord

cxb

FRA

Försvarets Radioanstalt
            ...tillåts avlyssna all information som passerar Sveriges gränser. So what?

Jag har inte stött på en enda kommentar som främjar förslaget om fri avlyssning av FRA, vilket måste betyda att hela grejen är helt befängd, eller? Lite rädd blev jag, och prövade några andra infallsvinklar - en gris är ju även den dubbelsidig (och det kan man ju använda sig av för att göra korv!).

Det har i Svea Rike uppstått någon form av fetingrädsla kring faktumet att bli avlyssnad. Jag skiter blanka fan i om någon okänd (och dessutom kanske pervers) Snuskbertil sitter och lyssnar av mina betalsamtal till 0733-nummer, följer mina spår bland alla porrsidor jag besöker, eller läser av mina erotiska kärleksbrev till Elisabet Höglund. Folk lämnar ju ändå ut all information via bloggar!

Och vad fan ska det materialet sedan användas till? Dessutom; hur mycket resurser krävs det i så fall inte för att ha pli på mig och resten av Sveriges 9 miljoner innvånare (eller är det kanske 20? - Hur många illigala invandrare har vi i garderoben egentligen?)? Finns ens risken (?) att jag kommer (att) bli avlyssnad?

Jag har med andra ord ingen anledning till att dölja någonting och således finns det inget att oroa sig för för min del. Enda bakslaget är väl att skvallertidningar förmodligen kommer (att) bli större än någonsin!

...och då blir jag ju kändis - usch! Därför är det kanske
lika bra att screwa FRA-lagen och köra lite old-school.

Vinst

Illustrerad Vetenskap
            ...ringde. Jag vann ett knivsätt. Bara som ett apropå på att jag blev knivrånad och -stucken inatt. I drömmen, förstås.

... och förlåt Anna! Vad jag sa hos Gustav var menat för dig,
men läget var så uppdukat för en diss. Ditt leende ÄR obetalbart
(och nu när jag nämner det, Wilhelms är faktiskt inte så dumt det heller.)


Vilsen

Kungssten
            ...och över bron. Sen höger, vänster, vänster, höger, trappa, uppfart, nybyggt hus och därefter bla bla bla. I jättelabyrinten av identiska gatnamn och similära tvärgator blev förvirringen total och telefonsaldot tickade iväg som sand mellan fingrarna på grund av alla vägbeskrivande samtal. När jag till slut stod i en fyrvägskorsning och gjorde rätt vägval kunde jag förstå känslan hos upphittaren av Thutankamons grav. Det var som att hitta stället där regnbågens ände tar mark när Gustavs leende gick nerför hustrappan och mötte mig.

20 minuter senare kliver Wilhelm och Anna in. Lika vilsna till utseendet som jag själv, men med en Aloe Vera-dryck innehållande fruktbitar (och 205 kCa/ 500 ml) till mig - min favorit!

... fan vad Turkiet ska vinna ikväll! Asien i EM-final FTW!!!

Slarver?

I måndags
            ...
satte jag mig på bussen i mina shorts med alldeles för stora fickor. Detta medförde att min plånbok ramlade ut. Jag tvingades spärra alla kort - inklusive ID-kortet (som nu i efterhand inte går att spärra upp). Det kostar mig nu ett nytt, trots att jag fick tillbaka plånboken med legget i. 400 kronor! På grund av det ynka tillfället!!! Man ska väl inte gnälla. Värre saker händer på grund av tillfällen.

Kom därför att tänka på min kusins kompis som såg sin lastbilskörande granne backa över sin 11-årige son när denne försökte rädda en i vägen stående sulky, men olyckligtvis fastnade med foten och förlorade huvudet till följd av trycket från däcken över bröstkorgen. Han kunde bara struntat i att ta det där klivet!
Så vad gör 400:- i jämförelse?

BTW... Jag har större chans att vinna om ni deltar i den här tävlingen:
http://calsms.com/515/510/4898/9831193/9837116

Beklämmande

Folk
            drar till festivaler, och man blir ensam kvar. Försöker finna något hopp och sitter därför och tävlar på diverse hemsidor. Jag tvingas ständigt erkänna min största sympati för diverse produkter och prylar för att kunna delta i tävlingarna - vilket suktande. Om man ändå var ekonomiskt oberoende!

... Några arbeten kvar i skolan. Pallar jag dem?
Nej!


EFTER MIDDAGEN

Pappa
          ...kommer ut på altanen där jag och mamma sitter. "vem är det som häftat igen den här godispåsen?" nästan lipar han. "Det gjorde jag, för att den inte ska försvinna" svarar mamma. "Det var det värsta, det värsta, det värsta som jag hört" gnolar pappa och ställer tillbaka godispåsen i skåpet.

.. det var snart en månad sen nu, men argh!
Jag är på G inför sommaren!


RSS 2.0