Worst blog ever!

Ett inlägg
            ...rörande en kommentar (som Oryx var först med att anmärka på i skrift) till mitt förra inlägg kommer väl till pass för ämne att blogga om. Helt utan anknytning till den kommenterade texten damp detta högeligen personliga meddelande ner i min kommentarslåda:

"Hej! Du är välkommen att vara med i min tävling här: natalieb.blogg.se/tvling.html Du kan vinna ett hemligt paket till ett värde av TUSEN KRONOR!!"


En fråga till miss NatalieB:
Hur skulle det vara att uppleva ett oberoende från sponsorföretag och undvika ekonomiskt maktutövande? Känner du inte självömkan?



Och vad gillar vi utnyttjanden av fasansfulla händelser i stil med mordet på Engla. En fiffig påpassare uppmanar andra till att kommentera hennes blogg och därmed öka dess status (Källa: http://oryx.blogg.se/1208177265_25_minuter.html#comment):

"Stöttar du Engla och hennes familj? Gå då in på min blogg och skriv ditt namn och kanske någon fin tanke. Jag stöttar!"

Ifall ni töttar min idé om att förklara lite moral för denna tös kan ni ju alltid gå in på http://miischas.blogg.se/1208173629_tnd_ett_ljus.html#comment och kommentera hennes fina tanke. Hälsa gärna från mig - Jag stöttar!

... Boström - jag ber om ursäkt. Äcklet är inte utläst än - Jag sov.
Oryx - tack för boken! Ser fram emot 100 sidor om dagen för att hålla tempot!


Diskutera!
Postat av: Jonna

Godnatt:)

2008-04-14 @ 23:42:19
URL: http://JONNAat.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

en namninsamling skulle inte gjort mig gladare ifall mina barn blev mördade. :/ däremot tände jag ett ljus ikväll för att hedra.

2008-04-14 @ 23:45:40
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: William

Aftonbladet är väl ändå det företag som gör mest jippo av händelsen?

2008-04-15 @ 00:41:01

Jag lyssnar:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Och hur får jag tag på dig?: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det!:

Trackback
RSS 2.0